Onze Services

MediaBlue International is een online marketingbureau gevestigd in Den Haag. Naast de in-en verkoop van hoge kwaliteit online traffic voor verschillende internet sites, legt MediaBlue zich tevens toe op het, samen met de klant, optimaliseren van de inkomsten op de verschillende klantomgevingen. Daarbij heeft MediaBlue veel ervaring in de opzet, bouw en exploitatie van internet sites.

De unieke combinatie van techniek en online marketing maakt MediaBlue de uitgelezen partner voor alle bedrijven die meer willen halen uit hun (mobiele) internet propositie.

Advertising

Online PPC, Adwords

Adwords goed inzetten? Mediablue is een specialist op het gebied van online advertising en zorgen voor de optimale Adwords en PPC campagnes. Wij weten wat nodig is om uw bezoeker te verleiden tot inschrijving of aankoop. Extra omzet, ultieme branding? Het team van Mediablue zorgt er voor! Met een goed uitgebreid advertentie plan, duidelijke doelstellingen en uitgebalanceerde campagnes slaagt iedere campagne!

Conversion Optimization

A/B Testing, Multivariate Testing

Conversie optimalisatie is een belangrijke discipline binnen online marketing. Mediablue kan u helpen bij het  substantieel verbeteren van uw website. Dit doen we door het gericht testen op uw eigen website. Wij zorgen er voor dat u met hetzelfde aantal bezoekers meer rendement haalt uit uw eigen website. Dit doen we o.a. door het uitgebreid en intensief testen van uw site. De tests worden  uitgevoerd twee conversie optimalisatie tests:  de A/B test en Multivariate test.

Web Development

.NET, PHP, HTML5, CSS3

Mediablue is een full service bureau op het gebied van webdevelopment. We pakken het complete traject op van het ontwerp tot aan de integratie van de website. Omdat wij niet geloven dat er maar 1 weg is die tot succes leid hebben we zowel specialisten op het gebied van .NET development als PHP development die nauw samenwerken met de designers en product managers.
Daarnaast blijven onze developers zich ontwikkelen op het gebied van techniek, want stilstand is achteruitgang.
Voor elk vraagstuk is er een maatwerk oplossing denkbaar. Afhankelijk van de wensen ten aanzien van het eindproduct passen wij hier onze techniek op aan.

User Experience

Design, Research, A/B Testing

Design gaat al lang niet meer alleen om het maken van een “mooie” website. Denken vanuit de gebruiker is essentieel. Onze User Experience Designers en Grafisch Vormgevers bouwen dag in dag uit aan de ultieme gebruikerservaring, en houden daarbij uw merkwaarden en strategische doelstellingen scherp in de gaten. De interactie en vormgeving rondom het merk moet kloppen. Mooi is dus niet genoeg; de gebruiker moet “gegrepen” worden door de site en daarbij moet op het juiste moment, het juiste verhaal worden verteld. Zo bouw je een duurzame relatie op met je gebruiker.

Business Strategy

Web, Mobile, Social Media

Mediablue is in staat het complete traject van de website ontwerp tot volledige integratie van deze site binnen social media en de mobiele wereld te realiseren. Social media is nog steeds voor veel bedrijven een ingewikkeld en vaag terrein. Mediablue helpt u uw klanten langduriger en intenser te binden aan uw omgeving en zo uiteindelijk meer omzet uit uw klanten te behalen.

Daarnaast is er een steeds groter percentage van  website bezoekers doet de site bezoeken met een mobiel apparaat (smartphone  of een tablet). Mediablue zorgt ervoor dat U deze klanten niet mist. Inmiddels gebruikt meer dan 70% van alle Facebook en Twitter gebruikers hun smartphone om toegang te krijgen tot social media. Toegang vanaf een mobiele applicatie tot social media zal naar verwachting in de komende jaren alleen nog maar toenemen.  Mis deze klanten en omzet niet, Mediablue helpt u daarbij!