Wat gebeurt er met je gegevens

Mediablue slaat je persoonlijke gegevens op in een beveiligde database. Daar blijven ze ook en we delen je gegevens niet met derden.

WAT GEBEURT ER MET JE GEGEVENS?

Wat zijn de ‘juridische gronden’ voor het gebruik van jouw gegevens?
We hebben ‘gerechtvaardigd belang’ om je gegevens te bekijken. Dat betekent dat we je gegevens mogen gebruiken om te kijken of je bij onze cultuur past en of je geschikt bent voor de vacature. Hierbij denken we altijd aan jouw privacy.

Wie heeft toegang tot jouw gegevens?
We delen je gegevens alleen binnen MediaBlue met collega’s, als dat nodig is om je aan te nemen of voor het sollicitatieproces. Dan delen we je gegevens bijvoorbeeld met je potentiële nieuwe leidinggevende.

Waar worden jouw gegevens opgeslagen?
We slaan je gegevens op in verschillende databases. En daarbij hanteren we altijd strenge beveiligingsmaatregelen. Oost west, thuis best. Daarom worden je gegevens altijd opgeslagen in Nederland.

Hoe lang bewaren we jouw gegevens?
We bewaren en gebruiken jouw gegevens niet langer dan noodzakelijk. We bewaren je gegevens minstens 30 dagen en maximaal 3 maanden. Heeft een MediaBlue’er je aanbevolen? Dan bewaren we je gegevens 12 maanden, om de Vriendenbonus aan je vriend uit te keren.

Wat zijn jouw rechten?
Uiteraard blijf jij de baas over jouw gegevens. Wil je gratis inzage in jouw persoonsgegevens en een kopie van de gegevens die wij van je hebben? Of wil je je gegevens wijzigen, verwijderen of het gebruik beperken? Geen probleem. Je kan ons mailen op recruitment@mediablue.nl. Je kunt ons ook op dit e-mailadres bereiken als je aan wilt geven dat je vindt dat jouw privacy zwaarder weegt dan ons belang. In dat geval bekijken we de situatie opnieuw. We willen zeker weten dat jij het echt zelf bent die bij ons aanklopt. Daarom kunnen we aanvullende informatie van je vragen om je identiteit vast te stellen. Dat doen we ook bij onduidelijke verzoeken.