Scroll Top

Arbeids-
voorwaarden.

MediaBlue biedt graag meer dan alleen een passend salaris. Bekijk hier onze arbeidsvoorwaarden én leuke extra’s.

Thuiswerkregeling

Mediablue biedt jou – indien je dat wil – de flexibiliteit om een deel van de week gewoon thuis te werken. Zo kun je jouw werkschema wat meer aanpassen aan je persoonlijke voorkeuren. Werk je liever op kantoor? Geen enkel probleem, we zijn altijd open!

Pensioen

Een goede oude dag vinden we belangrijk. Daarom hebben we een goede pensioenregeling, een zogenaamde beschikbare premieregeling. De premie hiervan betalen wij. Als je wilt kun je met belastingvoordeel extra sparen voor je pensioen.

Extra vergoeding

Iedereen die bij MediaBlue werkt kan aanspraak maken op een vergoeding voor internet- en telefoonkosten en is er de mogelijkheid om een deel vrij te besteden. Daarnaast is er ook een thuiswerkvergoeding mogelijk voor de dagen die je thuis werkt.

Vakantiedagen

Bij een fulltime dienstverband (40 uur) krijg je van ons jaarlijks maar liefst 25 vakantiedagen. Dit zijn 5 volle weken die je kunt opnemen wanneer je wil!

Opleidingsbudget

We vinden persoonlijke ontwikkeling belangrijk. Daarom stellen we jaarlijks met alle medewerkers een persoonlijk ontwikkelplan op waarbij budget wordt vrijgemaakt voor jouw persoonlijke groei.

Borrels en meer

Onder het motto ‘Work hard, play harder’ organiseren we jaarlijks de meest uitzinnige feestjes. Daarnaast kun je je hart ophalen aan o.a. Game Nights en de traditionele ‘Konigingsnâgh Borrel’. De ijskast is altijd rijkelijk gevuld om het weekend in te kunnen luiden. Al met al genoeg gezelligheid die je niet wil missen!

Join the team

Geïnteresseerd? Bekijk onze vacatures