Scroll Top

Arbeids- voorwaarden

Werken doe je niet voor niets. Dat begrijpen we bij MediaBlue heel goed! Daarom hebben we goede arbeidsvoorwaarden én extra’s. Je vindt ze hieronder.
Salaris
Een salaris dat past bij je opleiding, ervaring en kennis. Daar gaan we voor. Als je goed presteert ontvang je jaarlijks een percentage van je salaris als salarisverhoging. Voor sommige functies werken we met targets. Dit betekent dat je bonussen kunt verdienen als je goed presteert.

Pensioen

Een goede oude dag vinden we belangrijk. Daarom hebben we een uitstekende pensioenregeling, een zogenaamde beschikbare premieregeling. De premie hiervan betalen wij. Als je wilt kun je met belastingvoordeel extra sparen voor je pensioen.

Internetvergoeding

Tot maximaal €30 vergoeden we maandelijks je internetabonnement. Zo heb je ook thuis altijd het beste en snelste internet tot je beschikking.

Vakantiegeld

Jaarlijks ontvang je in mei vakantiegeld. Dit is 8% van je brutosalaris. Zo ben je elk jaar gegarandeerd van een mooi bedrag voor die welverdiende vakantie!

Telefoonvergoeding

Tot maximaal €110 vergoeden we maandelijks je gesprekskosten. Het maakt niet uit of je zakelijk en/of privé belt.

Vakantiedagen

Bij een fulltime dienstverband (40 uur) krijg je van ons jaarlijks 25 vakantiedagen. Dit zijn 5 volle weken die je kunt opnemen wanneer je wilt!

Persoonlijke ontwikkeling

We begrijpen hoe belangrijk persoonlijke ontwikkeling is om als persoon maar ook als bedrijf succesvol te zijn. Daarom stellen we jaarlijks met alle medewerkers een persoonlijk ontwikkelplan op. We blijven continue met je in gesprek hoe je verder kunt komen.

De vrijdagmiddag borrel

Je collega’s zie je meer dan je familie en daarom is het fijn om ze goed te leren kennen. Iedere vrijdagmiddag organiseren we dan ook een sociaal momentje om met elkaar drankjes te drinken en gewoon lekker bij te praten.